Σειρά Προσώπου με υαλουρονικό: η τελετουργία περιποίησης της Panier des Sens

Peony range facecare

Το χειμώνα, το δέρμα μας δοκιμάζεται από το κρύο. Ιδιαίτερα  μετά την ηλικία των 40, μειώνεται αισθητά η φυσική υγρασία και λάμψη με αποτέλεσμα να φαίνεται θαμπό και αφυδατωμένο.

Πού βοηθάει όμως το υαλουρονικό και τί μπορούμε να κάνουμε για να το ενισχύσουμε;

Ο οργανισμός μας παράγει φυσικά το υαλουρονικό οξύ το οποίο και βρίσκεται κυρίως στο δέρμα μας, σε ποσοστό 65%! Είναι αυτό ακριβώς το στοιχείο που συγκρατεί τα μόρια νερού στην επιδερμίδα και μας κάνει να δείχνουμε νέες, δροσερές, λαμπερές, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου η φυσική παραγωγή μειώνεται (κατά 6% κάθε χρόνο!), με αποτέλεσμα όχι μόνο το δέρμα να φαίνεται κουρασμένο, αλλά να μειώνεται αισθητά η ελαστικότητα, η σφριγηλότητα και ο όγκος του προσώπου σε ευαίσθητα σημεία όπως τα μάγουλα και τα χείλη.

Μία πλήρης σειρά περιποίησης με υαλουρονικό αναπληρώνει ένα σημαντικό μέρος της απώλειας διατηρώντας την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα και καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης!

Ακολούθησε τα βήματα και βρες το χαμένο σου εαυτό:

Βήμα 1ο: Καθαρισμός, καθαρισμός, καθαρισμός!

Βαρέθηκες να το ακούς, όμως είναι το πιο σημαντικό δώρο που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα σου.

Ο απαλός Radiant Cleansing Foam με αντι-οξειδωτικό εκχύλισμα παιώνιας και βιολογικό νερό από μύρτιλλο, απομακρύνει το μακιγιάζ αλλά και κοκκινίλες, μαύρους κύκλους και σημάδια κούρασης καθαρίζοντας και αναζωογονώντας την επιδερμίδα του προσώπου! Εφαρμόζω σε βρεγμένο δέρμα, κάνω απαλό μασάζ και ξεπλένω με άφθονο δροσερό νερό.

Bonus: ο αφρός δίνει μια απίστευτη αίσθηση φροντίδας και…cocooning που δεν έχεις ξανανιώσει!

Βήμα 2ο: Απολέπιση

Αυτή είναι η στιγμή για να απαλλαγείς από όλους τους ρύπους που πνίγουν την επιδερμίδα του προσώπου. Κόκκοι ρυζιού, ροδόνερο, ροζ άργιλος και έλαιο παιώνιας – οι σύμμαχοί σου στο απαλό, καθαρό και λαμπερό δέρμα! Το μοναδικό Radiance Face Scrub θα δείξει το καλύτερό σου πρόσωπο!

Βήμα 3ο: Μάσκα Ανανέωσης

renewal mask face

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή όμως είναι η ξεκούραση! Σε 5′ λέμε αντίο στη θαμπάδα και την κούραση με τη Radiance Renewal Mask. Εμείς θέλουμε να λάμπουμε -εσύ;

Βήμα 4ο: Κρυστάλλινη τόνωση

tonifying lotion

Λίγη τόνωση δε βλάπτει. Ειδικά όταν έχεις ένα διαυγές, κρυστάλλινο διάλυμα, με μαγική μυρωδιά. Χρησιμοποίησε το για να αφαιρέσεις τυχόν κατάλοιπα προΪόντων ή απλά γιατί το Eau Micellaire είναι τέλειο.

Βήμα 5ο: Γκάζι στην ενυδάτωση

serum face cream

Δύο σταγόνες από το Perfector Serum αρκούν για να κάνεις ένα ξαφνικό σοκ ενυδάτωσης στην επιδερμίδα! Το αντι-οξειδωτικό έλαιο σταφυλιού που περιέχει είναι 50 φορές πιο αποτελεσματικό από τη Βιταμίνη Ε και 20 φορές περισσότερο από τη Βιταμίνη C! Τώρα είσαι έτοιμη για την Ultra-Rich Face Cream με υαλουρονικό. Κλινικές μελέτες έδειξαν οτι θα έχεις ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 μέρες! Ενυδατωμένη, αναζωογονημένη, λαμπερή επιδερμίδα. Ο καθρέφτης σου θα ζηλέψει σίγουρα!

Bonus: Η θεϊκή μυρωδιά τους!

 

Editor’s pov: Είμαστε τέλειες όπως ακριβώς είμαστε. Η περιποίηση δεν είναι όνειρο, ούτε πολυτέλεια. Είναι η ανάγκη μας να γεμίζουμε χαρά.