Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το koutsoureliscosmetics.gr με τους ακόλουθους τρόπους:

• Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) κατά την παράδοση, είτε με μετρητά, είτε με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Σε κάθε περίπτωση το κόστος για πληρωμή με αντικαταβολή διαμορφώνεται στα 1,90€.

 

• Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa & Mastercard.
Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από την υπηρεσία i-bank e-commerce της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, μια πλήρως πιστοποιημένη υπηρεσία, κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS. Επιπλέον, εφ’ όσον ο κάτοχος της Κάρτας είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία MasterCard Secure Code ή Verified by Visa της εκδότριας Τράπεζας, παρέχεται η δυνατότητα ταυτοποίησής του, μέσω του Μοναδικού Προσωπικού του Κωδικού.Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:
✔ Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής “Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα”
✔ Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
✔ Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε “Πληρωμή”
Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

• Πληρωμή μέσω Paypal

Ολοκληρώστε την πληρωμή σας σύντομα και με ασφάλεια μέσω του Paypal.

 

• Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τραπέζης ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή στο προαναφερθέν διάστημα, η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

  • Alpha Bank: IBAN GR 90 0140 1700 1700 0232 0005736 / Αρ. Λογαριασμού 170002320005736 / Δικαιούχος: Α.Γ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ Α.Ε.
  • Εθνική Τράπεζα: IBAN GR 02 011 0075 0000 0075 4702 0771 / Αρ. λογαριασμού 07547020771 / Δικαιούχος: Α.Γ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ Α.Ε.
  • Στείλτε μας την απόδειξη πληρωμής στο info@koutsoureliscosmetics.gr με το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελία σας στην αιτιολογία κατάθεσης.
  • Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνουν τον εντολέα.